بررسی نوکیا 5220XpressMusic : موسیقی و سرگرمی

گوشی نوکیا XpressMusic 5220 برای رده خاصی از کاربران طراحی نشده است و مناسب همه آنها می باشد . این گوشی دارای قابلیت های پیشرفته موسیقی ، طراحی جدید و باریک و کیفیت صوتی عالی است. این گوشی در واقع پایین تر از حد متوسط قرار می گیرد اما سبک زیبا و منحصر بفردی دارد . XpressMusic 5220 از نظر قابلیت های موسیقی با مدل 5310 نوکیا رقابت می کند .



http://upload.iranblog.com/1/1227351129.gif




بقیه در ادامه مطلب.

گوشی نوکیا XpressMusic 5220 برای رده خاصی از کاربران طراحی نشده است و مناسب همه آنها می باشد . این گوشی دارای قابلیت های پیشرفته موسیقی ، طراحی جدید و باریک و کیفیت صوتی عالی است. این گوشی در واقع پایین تر از حد متوسط قرار می گیرد اما سبک زیبا و منحصر بفردی دارد . XpressMusic 5220 از نظر قابلیت های موسیقی با مدل 5310 نوکیا رقابت می کند .



http://upload.iranblog.com/1/1227351129.gif




مزایا :

• ساختار باریک و وزن کم
• طراحی شیک و مناسب
• پشتیبانی از سه باند GSM / GPRS / EDGE
• پنجمین نسخه منوی سری 40 با FP1
• صفحه نمایش 2 اینچ با وضوح QVGA و 256K رنگ
• حسر نور محیط
• محل کارت حافظه microSD با امکان جابجایی در زمان روشن بودن  گوشی
• دوربین 2 مگاپیکسل ( با NTPS برای بهینه سازی نور کم )
• ساختار مناسب صفحه کلید
• نرم افزار از پیش نصب شده Nokia Maps و Yahoo!
• کلیدهای اختصاصی موسیقی
• سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلی متری
• رادیو FM با RDS
• بلندگوی استریو
• بلوتوث استریو با A2DP
• جلوه های ویژه نور برای موسیقی


معایب :

• ساختار پلاستیکی نامرغوب
• فقط از سه باند GSM پشتیبانی می کند
• پشتیبانی نسل سوم ندارد
• شماره گیری هوشمند ندارد
• بطور همزمان چند نرم افزار را اجرا نمی کند
• مرورگر مستندات OFFICE ندارد
• فیلمبرداری در وضوح QCIF صورت می گیرد که فقط برای MMS مناسب است


طراحی :


بسته بندی گوشی نوکیا 5220 مانند اکثر گوشی های رده متوسط نوکیا نیست و دارای رنگ های جذاب می باشد . در داخل جعبه کابل داده USB ، هدست استریو ، شارژر و کارت حافظه 512MB وجود دارد . علاوه بر این ها PC Suite نوکیا و مستندات نیز در جعبه گوشی مشاهده می شود . نوکیا XpressMusic 5220 دارای طراحی نامتقارن است که نظر کاربران را به این برند جلب می کند .


این گوشی فقط 10.5 میلی متر قطر دارد و ساختار باریک آن موجب سهولت استفاده از گوشی می شود. اگرچه ساختار پلاستیکی گوشی خیلی گیرا نیست. بارزترین ویژگی نوکیا XpressMusic 5220 شکل ظاهری آن است. اگرچه رنگ سایه مشکی با ساختار پلاستیکی سازگاری کافی ندارد .در قسمت پایین قاب جلو علامت تجاری نوکیا 5220 وجود دارد . محل بند گوشی طراحی نادری دارد و از جنس آلومینیوم است . اندازه حلقه آن به اندازه کافی بزرگ است و کاربر براحتی می تواند بند را از آن عبور دهد .


محل کارت حافظه و کلید های ولوم در طرف راست گوشی مشاهده می شود . این دو قطعه به نحوی با سطح اطراف خود همتراز هستند که به سختی می توان آنها را تشخیص داد . این گوشی از کارت حافظه تا 8GB پشتیبانی می کند . نوکیا محل کارت حافظه microSD را ارتقاء داده و بر خلاف مدل 5310 اکنون بدون برداشتن درب باتری می توان به آن دسترسی پیدا کرد .


کلیدهای اختصاصی موسیقی در طرف چپ گوشی وجود دارد . درست بالای آنها نمادهای نور زمینه کلیدها قرار دارد که در صورت فعال کردن ویژگی Music Lights با ریتم موسیقی چشمک می زنند . پورت شارژر در همین طرف گوشی در قسمت بالا قرار گرفته است .



سوکت صوتی 3.5 میلی متری ، پورت microUSB و دکمه باز کردن قاب پشت در بالای گوشی وجود دارد . طراحی آنها مانند کلیدهای کناری است .


قاب پشت گوشی نوکیا XpressMusic 5220 ساختار مناسبی دارد که آرم نوکیا و محل بند گوشی در این قسمت مشاهده می شود . قاب پشت گوشی از مواد لاستیکی ساخته شده است که از سر خوردن گوشی جلوگیری می کند .


لنز دوربین در بالای گوشه راست در قاب پشت قرار دارد که یک LED قرمز کوچک در کنار آن وجود دارد که چشمک می زند و همچنین در زمان پخش آهنگ روشن می شود . دوربین فلش ندارد اما از آنجایی که در نوکیا XpressMusic 5220 دوربین فاکتور اصلی در فروش محسوب نمی شود این مورد چندان مهم نیست . بلندگوهای استریو در قسمت پایین قاب پشت قرار دارند . قاب پشت با فشار دادن دکمه مربوطه باز می شود.


باتری بزرگ BL-5CT Li-Ion نوکیا زیر قاب پشت وجود دارد که توان آن 1020 mAh می باشد . باتری در حالت Stand by حداکثر 100 ساعت ، در زمان پخش موسیقی حداکثر 4 ساعت و در مکالمه مداوم 5 ساعت و 20 دقیقه دوام می آورد .






صفحه نمایش :

صفحه نمایش نوکیا 5220 در اندازه 2 اینچ و دارای 262K رنگ است . سطح صفحه نمایش نسبتا کوچک است و از طرفی دیگر وضوح QVGA برای این رده متوسط قابل ستایش است. رنگ ها روی صفحه نمایش خیلی شفاف نیستند و زاویه دید آنها مانند مدل های 5310 یا 6500 نوکیا وسیع نیست. میزان روشنایی صفحه نمایش توسط حسگر نور محیط که در بالای صفحه نمایش وجود دارد بهینه شده است .



صفحه کلید :


نور زمینه صفحه کلید در حد عالی است . اگرچه ساختار صفحه کلید تا حدودی نامرغوب بنظر می رسد اما در واقع به راحتی می توان از آن استفاده کرد . تایپ کردن با کلیدها آسان است و هیچ کلیدی اشتباه فشار داده نمی شود .



ساختار منو :


یکی از مزایای منوی سری 40 حالت Stand by فعال است . کاربر در عوض یک تصویر پیش زمینه ساده می تواند طراحی را انتخاب کند که صفحه نمایش Stand by را به PC desktop تبدیل می کند . حالت Stand by فعال شامل چندین بخش است که آنها را می توان مطابق با نیاز کاربر ویرایش نمود یا دوباره مرتب نمود . در اغلب موارد ، از قسمت بالای صفحه نمایش برای دسترسی سریع به ویژگی های مورد نظر استفاده می شود. قسمت مرکزی دسترسی سریع به نرم افزار پخش موسیقی را فراهم می کند و قسمت پایین صفحه نیز رویدادهای تقویم برای روز فعلی را نشان می دهد . ویژگی جالب سری 40 که حتی تلفن های هوشمند نوکیا نیز فاقد آن می باشد امکان اضافه کردن یک یادداشت به حالت Stand by فعال است .


در صورت نیاز می توان ویژگی دو Softkey را تغییر داد . منوی اصلی در نوکیا 5220 را می توان در چهار روش متفاوت مشاهده کرد : ماتریسی از آیکن ها با توضیحات یا بدون توضیحات ، لیستی از آیتم ها و یا بصورت نوار . هر یک از این حالت های مشاهده مزایا و معایب خاص خود را دارد . درحالت ماتریس با توضیحات آیکن ها ٣ x ٣ نشان داده می شوند و اگر بخواهید آیکن های بیشتری روی صفحه نمایش ظاهر می شوند باید حالت بدون توضیحات را که ماتریس ۴ x ٣ است انتخاب نمایید . طبق معمول ، آیتم های منو از طریق میانبرهای صفحه کلید در دسترس قرار می گیرند. زمینه رنگی کل منو و پیش زمینه صفحه نمایش را به راحتی با تغییر دادن تم فعال می توان تغییر داد . منو از سرعت کافی برخوردار است . در نوکیا 5220 شش پروفایل زنگ از پیش تنظیم شده وجود دارد که نیاز کاربر را در موقعیت های مختلف بر طرف می کند .



پروفایل هفتم حالت Flight (هواپیما) است که تمامی ویژگی های ارتباطی گوشی را غیرفعال می کند و در این حالت به راحتی می توان از گوشی برای پخش MP3 استفاده کرد. برخلاف سایر برندها حالت  Flight (هواپیما) بدون قرار دادن سیم کارت نیز کار می کند .



تماس و دفترچه تلفن :

دفترچه تلفن در نوکیا 5220 حداکثر 2000 مخاطب را ذخیره می کند . برای هر مخاطب می توان زمینه های بسیاری را تعیین کرد اگرچه تعداد شماره تلفن ها محدود به 5 شماره است . اسامی کوچک به راحتی از اسم فامیل جدا می شوند که با اتصال به کامپیوتر نیز این ویژگی مورد استفاده قرار می گیرد . برای هر مخاطب می توان زنگ شخصی تعیین کرد . امکان تعیین ویدئو یا عکس شخصی نیز فراهم شده است که در تماس دریافتی اجرا می شود .


سه حالت مشاهده برای لیست مخاطب وجود دارد که شامل لیست ، نام و شماره تلفن و نام و عکس است. دفترچه تلفن می تواند مخاطبین ذخیره شده در سیم کارت یا حافظه گوشی را بطور جداگانه یا در یک زمان نشان دهد . اندازه فونت در دفترچه تلفن قابل تنظیم است و این گزینه مورد استفاده بسیار قرار می گیرد . جستجو با تایپ کردن تدریجی نام مخاطب مورد نظر صورت می گیرد .


مخاطبین را می توان بصورت گروه مرتب کرد و از آنها بعنوان فیلترهای تماس استفاده کرد . نرم افزار دیگر شماره گیری صوتی است که نیازمند از پیش ضبط کردن برچسب های صوتی نمی باشد . یک نرم افزار آموزشی نیز وجود دارد که به استفاده بهتر از شماره گیری صوتی یا فرمان های صوتی نمی باشد . یک نرم افزار آموزشی نیز وجود دارد که به استفاده بهتر از شماره گیری صوتی یا فرمان های صوتی کمک می کند . گزینه Find-on-Map آدرس مخاطب را روی نرم افزار جدید Nokia Maps برای سری 40 نشان می دهد ( اگر آدرس را درست وارد کنید ) . آنتن دهی گوشی و کیفیت صوتی در طول مکالمه رضایت بخش است .


شدت ویبره گوشی در حد متوسط است . نوکیا 5220 در میان آن دسته از گوشی های سری 40 نوکیا قرار دارد که به تکنولوژی حذف فعال نویز برای برطرف کردن نویز زمینه در مکالمات مجهز هستند . Log تماس در نوکیا 5220 تماس های ارسالی ، دریافتی و ناموفق را بطور جداگانه یا با هم نشان می دهد . هر زیر منو حداکثر 20 تماس را با تاریخ ، زمان و مدت مکالمه نشان می دهد .



پیام :


بخش پیام رسانی گوشی تغییرات خاصی نداشته است . نوکیا 5220 از پیام هایس متنی استاندارد و همچنین ارسال و دریافت پیام های EMS ، MMS و ایمیل پشتیبانی می کند . پیام های SMS و MMS دارای یک ویرایشگر هستند و برای تبدیل یک SMS معمولی به MMS کافی است یک عکس یا محتوای چند رسانه ای به آن اضافه کنید . ویرایشگر طوری مرتب شده است که استفاده از آن موجب صرفه جویی در وقت می شود . پس از وارد کردن شماره مربوطه با یک کلیک می توان به صفحه پیام رفت و تایپ را آغاز نمود . فرهنگ لغت T9 نیز وجود دارد . عکس ، کارت تماس یا رویداد تقویم را می توان از طریق MMS ارسال کرد . بدلیل وجود استاندارد 1.3 در این گوشی اندازه فایل های ارسالی و دریافتی نباید از 600KB بیشتر باشد .


email client بخوبی عمل می کند . اکثر نیازهای کاربر را دراین رابطه برطرف می نماید . این نرم افزار با پروتکل های IMAP4 ، SMTP ، POP3 و چند صندوق پستی پیام کار می کند . Push email نیز در میان استانداردهای پشتیبانی شده وجود دارد . تنظیم email نیز آسان است و فقط کافی است تا آدرس email را وارد کنید . در صورت استفاده از یک سرویس email عمومی مانند Gmail ، گوشی بطور اتوماتیک تنظیمات را برای شما انجام می دهد . در زمان ارسال یک پیام ، گوشی آدرس ایمیل گیرنده مربوطه را در دفترچه تلفن پیدا می کند . پیوست های ارسالی محدودیتی در اندازه ندارند . کاربر می تواند گوشی را تنظیم کند تا فقط تیترهای پیام یا کل پیام ها را دانلود نماید .


موسیقی رادیو :


نرم افزار پخش موسیقی از ویژگی های بسیار مهم در نوکیا 5220 محسوب می شوند . نرم افزار پخش موسیقی در این گوشی طراحی جدیدی به همراه دارد اگرچه قابلیت های آن تغییرات بسیاری نداشته است . کلیدهای اختصاصی موسیقی نیز از مزایای گوشی محسوب می شوند و از آنها برای کنترل پخش موسیقی ، رادیو FM و کارایی آنها در زمان تعیین شده استفاده می شود . نور زمینه کلیدها در صورت فعال کردن گزینه جلوه های ویـژه ( Music Light ) براساس ریتم موسیقی چشمک می زند . نرم افزار پخش موسیقی علاوه بر این ویژگی ها ، آهنگ ها را براساس خواننده ، آلبوم و نوع تفکیک می کند .


این برنامه را می توان از طریق یک سری پوسته ها شخصی کرد . با پشتیبانی از پروفایل A2DP می توان با هدفون استریوی بلوتوث به موسیقی گوش داد . کاربر به راحتی می تواند هدست موجود در جعبه گوشی را کنار بگذارد و با استفاده از اکولایزر و ویژگی توسعه استریو ارتقاء یابد . در این گوشی 7 گزینه برای پیش تنظیمات اکولایزر وجود دارد که کاربر فقط 2 مورد از آنها را می تواند تغییر دهد .

این گوشی به رادیو FM نیز مجهز است که منوی آن مانند نرم افزار پخش موسیقی می باشد و با استفاده از تم های پخش موسیقی می توان آن را تغییر داد . رادیو از RDS نیز پشتیبانی می کند . رادیو FM در این گوشی به Visual Radio مجهز نیست که تجربه گوش دادن به رادیو را با افزودن گرافیک و نمادهای تصویری و با استفاده از ایستگاه های سازگار Visual Radio ارتقاء می دهد .


نرم افزار پخش ویدئو در 5220 با فرمت های 3GP و MPEG4 سازگار است . ویدئو ها را می توان در حالت تمام صفحه مشاهده کرد و آنها را سریع به جلو یا عقب برگرداند . می توان توضیحات دو Softkey را از روی صفحه نمایش حذف کرد تا در حالت تمام صفحه از آن بهتر استفاده شود و کاربر از مشاهده ویدئو لذت ببرد . اگرچه اندازه 2 اینچ صفحه نمایش چندان مناسب نیست .





دوربین :

نوکیا XpressMusic 5220 به یک دوربین 2 مگاپیکسل با وضوح ۱۶۰۰ x ۱٢۰۰ پیکسل مجهز است . دوبین فلش و کانون اتوماتیک ندارد . کارایی دوربین در حد خود رضایت بخش است . تنظیمات دوربین مانند سایر گوشی های سری 40 خیلی زیاد نیست اگرچه برای یک دوربین 2 مگاپیکسل در حد معقول است. این تنظیمات شامل تعادل رنگ سفید ، سه درجه کیفیت ، جلوه های ویژه مختلف ، عکسبرداری متوالی و گرفتن عکس در حالت افقی و عمودی است . دوربین فاقد پوشش محافظ برای لنز است و بنابراین لنز در معرض خراشیدگی قرار می گیرد . بدلیل نبود فلش و کانون اتوماتیک عکس هایی که در نور کم یا در فاصله نزدیک گرفته می شوند تقریبا قابل استفاده نیستند .


مشکل دیگر دوربین نداشتن کلید اختصاصی است که به این دلیل باید از مرکز کلید حرکتی استفاده کرد و این راه حل گرفتن عکس در حالت افقی را مشکل می کند . کیفیت عکس های دوربین از حد متوسط بالاتر است و آنها را می توان بهتر از عکس های 5310 و 6500 نوکیا در نظر گرفت . نوکیا 5220 در وضوح QCIF و در فرمت 3GP فیلمبرداری می کند . مدت زمان فیلمبرداری نامحدود است و به حافظه آزاد بستگی دارد در حالی که وضوح و کیفیت آن فقط برای MMS مناسب است .



سایر امکانات :


گالری در نوکیا 5220 در مقایسه با مدل های قبلی تغییرات زیادی نداشته است . گالری در گوشی های سری 40 بعنوان File Manager نیز بکار گرفته می شود . این گوشی دارای 30 MB حافظه داخلی است و از کارت حافظه microSD تا 8GB نیز پشتیبانی می کند . گالری سری 40 دارای سه حالت مشاهده متفاوت است : لیست با توضیحات ، لیست و ماتریس .



پس از انتخاب یک عکس برای مشاهده جزئیات بیشتر می توان روی آن زوم کرد . زوم خیلی سریع نیست و بدقت تصاویر را بزرگنمایی نمی کند . تصاویر را می توان در حالت تمام صفحه مشاهده کرد و با استفاده از ویرایشگر داخلی تصویر آنها را ویرایش کرد . ویرایشگر گزینه های نسبتا محدودی دارد . گزینه های SlideShow و Search نیز در گالری وجود دارد . با استفاده از Search می توان یک فایل خاص را در پوشه ها پیدا کرد . گزینه های ارتباطی در نوکیا 5220 اکثر نیازهای کاربران را برطرف می کند .



این گوشی برای انتقال داده بی سیم از GPRS و EDGE پشتیبانی می کند . از بلوتوث 2.0 با پروفایل A2DP پشتیبانی می شود که امکان ارتباط بی سیم در فواصل نزدیک و گوش دادن به موسقی با هدست بلوتوث استریو را فراهم می کند . ارتباط USB نیز وجود دارد که با استفاده از پورت استاندارد microUSB و کابل USB می توان بدون مشکل گوشی را به کامپیوتر وصل کرد . پس از برقراری ارتباط ، حافظه گوشی و کارت حافظه  روی کامپیوتر ارائه می شود. کارت حافظه MicroSD در بعضی موارد ساده ترین روش برای انتقال اطلاعات است. این گوشی از کارت حافظه تا

8GB پشتیبانی می کند . برخلاف 5310 در این گوشی کارت حافظه زیر درب باتری قرار ندارد و در زمان روشن بودن گوشی می توان آن را جابجا کرد . نوکیا 5220 دارای یک مرورگر است که در رقابت نزدیک با مرورگر معروف Opera Mini می باشد . مرورگر Opera Mini بصورت از پیش نصب شده در تمامی گوشی های رده متوسط سری 40 قرار دارد .



 این مرورگر بسیار بهتر از مرورگر موجود در 5220 کار می کند و متن را بخوبی روی صفحه جا می دهد . تجربه مرور در این گوشی را به سختی می توان با تلفن های هوشمند نوکیا مقایسه کرد اگرچه نیاز کاربر را برطرف می کند .


Organizer

مورد جدیدی بهمراه ندارد . تقویم دارای حالت مشاهده ماه ، هفته و روز است . روز شروع هفته را می توان دوشنبه ، یکشنبه یا شنبه انتخاب کرد . پنج نوع رویداد در تقوم وجود دارد که شامل یادآوری ، قرار ملاقات ، تماس ، تاریخ تولد و یادداشت است . هر نوع رویداد زمینه های خاص خود مانند زمان آغاز و پایان ، نوع هشدار با وقفه های زمانی مختلف و تکرار روزانه ، هفتگی ماهیانه و سالیانه است .


to-do manager

نیز وجود دارد که امکان گروه بندی کارها در سه درجه الویت را فراهم کند . برای کارها می توان هشدار قرار داد و پس از انجام کار علامت √ آن را برداشت کارها براحتی با نرم افزار تقویم هماهنگ می شوند . یادداشت های متنی نیز وجود دارند که محدود به 3000 کاراکتر می باشند . آلارم از قابلیت تکرار برخوردار است و می تواند در هر یک از روزهای هفته فعال شود . آلارم در زمان خاموش بودن گوشی نیز کار می کند . در صورت تمایل می توان وقفه های زمانی آلارم را تغییر داد .



سایر نرم افزارهای Organizer شامل ضبط صوت با مدت زمان 60 دقیقه ، کرنومتر ، تایمر شمارش معکوس و ماشیمن حساب است که براحتی می توان از آن استفاده کرد . ماشین حساب دارای دو نسخه ساده و علمی است که نسخه علمی بسیار پیشرفته می باشد . ماشین حساب وام نیز وجود دارد .



نوکیا 5220 دارای یک سری نرم افزارهای از پیش نصب شده است که مرورگر مستندات Office در میان آنها مشاهده نمی شود . مبدل واحد نخستین مورد در لیست این نرم افزارها است که گزینه های بسیاری دارد و اطلاعات کافی در مورد نرخ تبدیل ارز فراهم می کند .



نرم افزار Search بخشی از برنامه داخلی Yahoo! Search است که پس از تعیین کشور یا منطقه می توان جستجوی وب را برای تصاویر و سایر اطلاعات آغاز کرد. پس از ارائه درخواست 20 مورد نتیجه جستجو در گوشی نشان داده می شود .



نرم افزار حسگر نوکیا براساس بلوتوث کار می کند و از آن برای پیدا کردن سایر کاربران موجود در محدوده و به اشتراک گذاشتن اطلاعات با آنها استفاده می شود . نرم افزار DownLoad کاربر را مستقیما به مرکز دانلود نوکیا وصل می کند که در آنجا می توان بطور رایگان محتوای قابل دانلود بسیاری برای گوشی پیدا کرد .



نرم افزار WallPaper Creator خلاقیت کاربر را برای ایجاد پیش زمینه های مناسب بر می انگیزد . Nokia Widsets شامل نرم افزارهای کوچکی است که محتوای مورد نظر وب را بطور رایگان به گوشی می آورد . سرویس جاوای آن توسط Widsets.com ارائه می شود و روی هر گوشی جاوا کار می کند . این نرم افزار ها شامل IMDb , Wikipedia , Ebay , Flickr , YouTube و سرویس های خبری و پیش بینی وضع هوا است .



نرم افزار ساعت جهانی با چند کلیک زمان را در نقاط مختلف دنیا نشان می دهد . نوکیا XpressMusic 5220 مانند سایر گوشی های سری 40 به Nokia Maps مجهز است . بدون گیرنده GPS می توان در نقشه ها مرور کرد ، آدرس ها و محل ها را جستجو کرد و مسیرها را برنامه ریزی نمود . Nokia Maps پس ار وارد کردن نقطه آغاز و پایان با راهنمایی های لازم مسیر را برای کاربر تعیین می کند . کاربر در طول حرکت می تواند بعضی محل ها را علامت گذاری کند و نیازی نیست که آنها را در همان لحظه دانلود کنید .



پس از برقراری ارتباط Nokia Maps با گیرنده GPS بلوتوث می توان از راهنمایی های صوتی مرحله به مرحله استفاده کرد که این ویژگی با هزینه همراه است و بصورت رایگان نمی باشد . در صورت نداشتن GPS بیرونی در بعضی موارد Google Maps انتخاب بهتری است که با استفاده از ویژگی Locate Me آن می توان محل کاربر روی نقشه را براساس مثلث بندی سلولی تخمین زد .

این گوشی دارای چهار بازی از پیش نصب شده است که شامل بازی های Guitar Rock Tour , Snake III , City Bloxx و Rally 3D است که محیط گرافیکی جالبی دارد.



منبع: GSMAriA

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد